Bildtext får vara max två rader text. Hela texten ska högerjusteras om den bara ska innehålla fotobyline! Photo: B. Christensen/Azote

Information för nya studenter

Abstract...


Registrering
Registrering på kursen är inte samma sak som att tacka ja till din plats på Antagning.se. Kursregistrering görs på Mina Studier efter du har fått antagingsbesked från oss via epost. Därför är det vikigt att du håller din epostadress uppdaterad på Antagning.se och på Stockholm universitet. Om du inte redan är student på SU sedan tidigare, måste du först aktivera ditt universitetskonto genom att logga in med ditt Antagning.se-konto på https://aktivera.su.se för att få tillgång till Mina Studier.

Kursinformation på Mondo
All information som rör kursen kommer att läggas ut på universitetets interna lär- och samarbetsplattform Mondo (https://mondo.su.se/portal). För att du som ny student ska kunna använda Mondo behöver du skaffa dig ett universitetskonto. För att aktivera ditt universitetskonto (e-post, Mina Studier och kursverktyget Mondo m m) innan kursstart, går till https://aktivera.su.se och loggar in med ditt Antagning.se-konto. Förutom att inlämning av tentor skes via Mondo kommer vi att lägga ut kursmaterial på denna plattformen, och skicka e-post till era universitetsmejladresser, så det är absolut nödvändigt att ordna med detta konto innan kursstarten.

Kurslitteratur
Alla artiklar kommer att finnas på Mondo när kursen börjar. Du behöver inte läsa eller förbereda material innan kursstart.

För frågor, kontakta: SU IT-support: 08 16 1999, helpdesk@it.su.se

Stockholm Resilience Centre is a collaboration between Stockholm University and the Beijer Institute of Ecological Economics at the Royal Swedish Academy of Sciences

Stockholm Resilience Centre
Stockholm University, Kräftriket 2B
SE-10691
Phone: +46 8 674 70 70
info@stockholmresilience.su.se

Organisation number: 202100-3062
VAT No: SE202100306201